Bed & Breakfast in de Achterhoek,

maak kennis met B&B De Ark

Bent u op zoek naar een verblijf in de Achterhoek waarbij de natuur u omarmt? Kom dan naar Bed & Breakfast De Ark in Neede. Omringd door groen bevindt u zich werkelijk in een oase van rust. Vele gasten gingen u voor en spreken over een fijn verblijf waarbij gastvrijheid centraal staat. Bed & Breakfast De Ark is een appartement gelegen aan het woonhuis van de eigenaren. U heeft volledige privacy met een eigen voordeur en privéterras.

Coronamaatregelen

Uiteraard staat de hygiëne hoog in het vaandel van Bed & Breakfast De Ark. Met de huidige coronamaatregelen kunt u ook bij Bed & Breakfast De Ark in De Achterhoek uitrusten en genieten van de omgeving. Waarbij de coronamaatregelen volledig gewaarborgd worden. Bij het serveren van het ontbijt wordt hier uiteraard ook rekening mee gehouden.

bed-en-breakfast-achterhoek-neede

Bed & Breakfast in de Achterhoek: Het groene van De Achterhoek, gewoon in uw achtertuin

De Achterhoek is groen! Wanneer u op uw privéterras zit, kunt u genieten van de uitgestrekte weilanden aan de rand van Neede. De Achterhoek op haar best! Het is een werkelijk panoramabeeld waar al vele gasten hun lof over uitgesproken hebben.

De Achterhoek beleven en ontdekken in en rondom Neede

Als we het hebben over fietsroutes en wandelroutes heeft De Achterhoek genoeg te bieden! Door het ruim opgezette privé terras heeft u genoeg plek om uw fietsen te stallen.

Flamingo’s spotten voorbij Holterhoek
In de grensplaats Zwillbrock, ongeveer een uur fietsen vanaf Bed & Breakfast De Ark in Neede, heeft u de kans om flamingo’s te spotten in hun natuurlijke habitat. Met de fiets is er een mooie route naar Zwillbrock. Aangekomen op uw bestemming, is het ook mogelijk om te genieten van een kop koffie met appelgebak bij de naastgelegen horecafaciliteiten.

Zoek naar de boomkikker in natuurgebied ’t Vleer in Neede
Natuurgebied ’t Vleer in Neede is een stukje Achterhoek dat misschien wel één van de bestbewaarde geheimen is. ’t Vleer is van origine een buitenbad maar is al vele decennia niet meer in gebruik. Bij een bezoek aan ’t Vleer zult u verschillende, vervallen restanten van het buitenbad herkennen wat een echte ‘Urban Exploring’ beleving geeft. Vergeet uw fotocamera niet, want er is een grote kans aanwezig dat u de bijzondere boomkikker spot!

In De Achterhoek valt genoeg te beleven. Buiten al het prachtige groen, de bijzondere flora en fauna is er ook op het gebied van vrijetijdsbesteding een ruim aanbod.

Informatie over komende evenementen is te lezen op de website van Vrijetijdkrant.nl of via Dagjeweg.nl. Voor wandel- en fietsroutes en andere activiteiten in De Achterhoek kunt u op de website van Achterhoek terecht.

bed-en-breakfast-achterhoek-neede
bed-en-breakfast-achterhoek-neede

Culinair genieten in De Achterhoek

In De Achterhoek kun je culinair genieten! De Bed & Breakfast eigenaren bieden u de mogelijkheid om bij aankomst te genieten van vers gemaakte pizza’s. Niet zomaar pizza’s, pizza’s die een prijs gewonnen hebben. Eigenaar van de B&B heeft in Italië een eerste prijs gewonnen voor ‘lekkerste pizza’. In de omgeving van Neede zijn de pizza’s van Pizzatrain inmiddels een begrip. Bij uw reservering kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid. Uiteraard biedt de Achterhoek nog veel meer! Vraag tijdens uw verblijf aan de Bed & Breakfast eigenaren naar tips en tops over culinair genieten in De Achterhoek!

frankies-bistro-neede

 5 minuten
2 minuten

Op het gebied van eten en drinken valt er genoeg te proeven en te beleven in Neede en haar omgeving. Denk bijvoorbeeld aan Frankie’s Bistro in Neede waarbij je je in een werkelijke jungle begeeft. De Afrikaanse keuken met een Nederlands randje is inmiddels een begrip in de wijde omgeving. Reserveren wordt aanbevolen!

de-lindeboom-eibergen

De Lindeboom

Eibergen

 15 minuten 10 minuten

Pak de fiets en ga via de oude spoorbaan naar Eibergen. Bij De Lindeboom kun je genieten van een high tea op het (schaduwrijke) terras of kies iets van de menukaart voor een diner of lunch. In de zomer serveert De Lindeboom ook verschillende soorten cocktails voor het ultieme vakantiegevoel!

 25 minuten 14 minuten

In Borculo, ongeveer acht kilometer van Bed & Breakfast De Ark, is Bistro de Olliemölle gelegen. De prachtige natuur die De Achterhoek te bieden heeft, komt samen bij het terras van De Olliemölle. Tijdens een lunch of het diner bevindt u zich werkelijk in een oase van rust met het groene van De Achterhoek.

Bekijk de beschikbaarheid en boek direct!

Bij Bed & Breakfast De Ark werken we met een reserveringssysteem. Betaling vindt plaats uiterlijk voor het Inchecken via een bankoverschrijving. Voor al onze voorwaarden en annuleringsrichtlijnen wijzen we u graag op onze Algemene Voorwaarden. Voor vragen over wat wij met uw persoonsgegevens doen verwijzen we u graag naar onze Privacyverklaring. 

Heeft u andere vragen over een toekomstige boeking? Neem dan contact op via het contactformulier.

U kunt Bed & Breakfast de Ark ook telefonisch bereiken.

Bed & Breakfast De Ark

Het appartement, van maar liefst 42m2, bevindt zich op de begane grond met beschikking over een privé badkamer met douche en bad. Daarnaast hebben gasten een eigen entree, toilet en woon- en slaapkamer. Het appartement is voorzien van airconditioning.

   2 + 1 volwassene, 2 + 1 kind    Queensize Auping bed + opklapbed, gratis wi-fi, tv en eettafel.    De badkamer heeft een douche en vrijstaand bad daarnaast is/zijn er handdoeken, washand, zeep, shampoo, bad- en douchegel, föhn en een verlichte spiegel aanwezig en vrij te gebruiken.  In de hal staat een koffiezetapparaat en waterkoker met toebehoren. Daarnaast is er een gevulde minibar aanwezig. Hier is tevens het privé toilet.  Het terras voor uw appartement is ingericht met een zitje en ruimte om fietsen te stallen. Bovendien dé plek om van het uitzicht te genieten.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *

Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Bed & Breakfast De Ark beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Contact

5 + 6 =

    Eibergseweg 32, 7161 AL in Neede

   06 290 616 88