Uw boeking is bevestigd!

Geef de eventuele wijzigingen van uw reservering telefonisch of via de mail door

Bekijk in de tussentijd alvast wat er in de omgeving te doen is

Doolhof

Ruurlo

 50 minuten
20 minuten

‘Niet ver van het kasteel Ruurlo, langs de weg naar het Gelderlandse Hengelo, ligt een doolhof uit 1890 dat geheel verwaarloosd was, in de periode 1975 – 1984 weer is gerestaureerd en er nu prachtig bij ligt. Qua oppervlakte is dit de grootste doolhof van Nederland, maar omdat de ruimte tussen de hagen .

Museum More en Kristal Museum

Ruurlo en Borculo

 45 minuten
20 minuten

Als grootste museum voor Modern Realisme vormt de kunstcollectie van Hans en Monique Melchers de kern van Museum MORE. Museum MORE is gelegen in Ruurlo. Elk mineraal heeft, afhankelijk van temperatuur en druk zijn eigen kristallen. Vooral tijd speelt in dit proces een belangrijke rol, want een kristal heeft tijd nodig om in een perfecte vorm te groeien. Vele van deze vormen kunt u in het Kristalmuseum in Borculo bekijken.

Kruidentuin de Mallum

Eibergen

 20 minuten
 10 minuten

Op loopafstand vind je overdekt zwembad ’t Spilbroek. Het is een overzichtelijk overdekt zwembad met een wedstrijdbassin, recreatiebad met glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad. Tevens kent ’t Spilbroek een grote sporthal, fitnessruimte en een prachtig sportcafé.

Flamingo’s spotten bij Zwillbrock

Zwillbrock

 20 minuten
 10 minuten

In Zwillbrock, net over de grens van Eibergen, kunt u flamingo’s in spotten! Uiteraard overwinteren ze ergens anders, maar in de periode maart-oktober heeft u een goede kans om de flamingo’s in hun natuurlijke habitat te bekijken.

De Berkelzomp

Eibergen

 20 minuten
 10 minuten

Met de “Jappe” in Borculo, de “Snippe” in Eibergen en de “Ente” in Lochem, kunnen dagelijks van april tot november toeristische vaarten worden gemaakt. In Almen met de “Fute” vanaf eind april tot eind augustus, groepsvaarten kunnen ook nog in september worden geboekt.

Culinair genieten in de Achterhoek

 5 minuten
2 minuten

Bij Frankie’s Bistro begeef je je in een werkelijke jungle. Geniet van gerechten met een Afrikaans tintje. Geopend voor diner.

De Lindeboom

Eibergen

 15 minuten
7 minuten

De Lindeboom in Eibergen is open voor lunch en diner. Maar ook voor een High Tea op het gezellige terras kun je hier terecht.

Pizzatrain

B&B De Ark

De eigenaren van Pizzatrain, René en Rob hebben beide hun pizzaopleiding in London gevolgd. En dat proef je! René? Yes! Hij is de gastheer van de B&B en kan de lekkerste verse pizza’s maken!

 60 minuten
20 minuten

Brasserie Floris in Lochem is geopend voor diner en staat bekend om de smaakvolle burgers!

 15 minuten
7 minuten

De Mallumse Molen is geopend voor Lunch en Diner. Neem plaats op het mooie terras en geniet van de ambiance middenin de natuur.

 35 minuten
15 minuten

De Olliemölle is geopend voor lunch, diner of een borrel. Op deze unieke locatie bevind je je werkelijk in een oase van rust.

Contact

1 + 4 =

    Eibergseweg 32, 7161 AL in Neede

   06 290 616 88